Thursday, June 26, 2008

Hadiah

Lama betult ak update blog, byk je benda nk update tp tak ada masa, nnti aku cite pasal benda lain. Tapi now nk cite pasal hadiah, baur je dpt adiah beday aku dr juju-thanks juju. Then hadiah dr IG Apprentice, lupa nk mention aku menang Apprentice tu, berbaloi jugak berhabis masa. Meh nak tepek sikit gamba hadiah.

Ni dr Juju, aku suka gelang tu..lately ni aku ske benar aksesori wanita, haha... yang panda kasi rantai..mak aku kasi gelang emas...dh bertukar jd wanita aku ni haha

Photobucket


ni adiah IG, dh lama tak pakai jam... last aku beli jam lepas SPM thn 2001/2002...now 2008..nk tgk rupa jam tu? ada lg tgl kepala je... nnti aku amik gamba ... so thank to lia.. aku mmg suka sgt jam ni.. jam yang kecik ni aku nk kasi adiah kat adik aku sebab beday dia 5/7 ni hehe...

Photobucket

Ni lak dt kak zem, thank gak..mak suka la..ada blender br..tp simpan dlu... nnti klu2 blender lama rosak leh la wat backup hehe

Photobucket

Now tgl adiah kak nora je set cadar..hehe nnti aku tepek gamba kemudian

3 comments:

apitt said...

hai.. happy birtday too.. wah! byk nye dpt hadiah..

http://apitt.blogspot.com

absy said...

wah byk dpt hadiah (^_^)

dimebag said...

heheh ko cam bini aku suker kumpul barang sayang nak bukak....