Sunday, June 01, 2008

tayar pancit

Td ptg nk g anta kwn aku kat duyong, naik kereta kawan aku la..kami bertiga la... sampai kat satu tu selekoh tu dgr bunyi 'keletung'. Pelik gak, takpe la igt just langgar something yang takde apa2 la..kedepan dlm 10 meter bunyi lg..so stop keta kat tepi, bukak2 pintu bunyi... hisshhh..angin tayar dah kuar la... then aku ckp la kat member aku la, "nasib baik ada azmi" dia sorang je laki..haha then dia jawap
"eh aku mana tau nk tukar tayar keta". start la aktiviti mencall org..aku mls nk kol ayah aku dh nk dekat magrib dia sure nk ke masjid dah..huhu..then nasib la ada pakcik lori ni berhenti.... then dia tolong... tolong ajar kawan aku azmi cara tukar tayar... haha
aku ngn member aku pon tgk la belajar gak pasni leh la tukar tayar sendirik... tpkan kami bertiga dak mekanikal hampeh tak tau tukar tayar keta aku ngn member aku leh kot dimaafkan sebab perempuan kan..tp kwn aku sorang ni..haha
eh..tpkan tau tak apa sebab tayar pancit igtkan paku je skali...


Photobucket

Photobucket




dh la nk dekat magrib ari ahad
mana der kedai keta bukak, member aku nk blk shah alam lg..so hopefully dia dah selamat sampai skng...

3 comments:

Ted said...

hehe, kelakar nak mati ada menatang alah tu kat tayar.cemana lah leh kene ..pelik pelik..hehe

neeziee said...

wuih..macam mana leh tercocok menda alah tu.

dee_dee said...

hahah dah nk tercucuk nk wat camne huhu